Mikro Kapital Moldova: Credem în tine de 10 ani!
April 25th, 2023
Mikro Kapital Moldova, una dintre principalele companii de microfinanţare de pe piaţa locală, sărbătorește a 10-a aniversare. Această aniversare a marcat zece ani de investiţii, de muncă susţinută şi angajamente. În această perioadă echipa Mikro Kapital Moldova a implementat cele mai eficiente soluţii pentru a oferi servicii de microfinanţare de calitate înaltă, potrivite afacerilor moldovenești, deoarece Mikro Kapital a crezut și continuă să creadă în succesul afacerii al fiecărui client antreprenor. Antreprenorii moldovenești plini de încredere în propria lor afacere și în propriul lor succes, muncesc din greu zi de zi pentru a fi mai aproape de visul său, stimulând astfel creșterea economiei din Republica Moldova.

Mikro Kapital Moldova vă încurajează în continuare să Credeți, să Visați, să Creați, așa cum a fost făcut pe parcursul a 10 ani fructiferi, și pentru aceasta, Mikro Kapital aduce sincere mulțumiri tuturor clienților săi!

Mikro Kapital Group este una dintre cele mai importante companii de microfinanţare şi consiliere financiară din Europa şi a fost fondată în 2008 de bancherul italian Vincenzo Trani. Grupul este activ în prezent în 18 ţări din CSI, Europa de Vest şi America Centrală şi operează direct în 15 ţări, се oferă soluţii prietenoase de finanţare antreprenorilor, oamenilor de afaceri şi companiilor din agricultură cu acces limitat la finanţare şi informaţie. Filiala companiei de microfinanţare din Moldova înfiinţată în 2013 a cunoscut o dezvoltare remarcabilă în ultimii ani. Mikro Kapital Moldova are un portofoliu format în proporţie 45% de clienţi din agricultură şi 54% antreprenori din diverse ramuri.

În cei 10 ani de activitate Mikro Kapital Moldova a finanțat aproape 10 000 de proiecte, oferind credite pentru capital circulant, agricultură şi investiţii, acordând în această perioadă aproape 2 miliarde de lei. Datorită acestor investiții, oamenii de afaceri moldoveni au lansat afaceri noi sau au dezvoltat afaceri existente pe întreg teritoriul Republicii Moldova, creând astfel peste mii de locuri de muncă.

Soluţiile propuse de ofiţerii de credite Mikro Kapital Moldova sunt rapide, flexibile, transparente şi reprezintă răspuns la toate provocările. Datorită experienţei sale de 10 ani şi a echipei profesioniste, Mikro Kapital Moldova este capabil să fie pulsul pieței de microfinanţare din Republica Moldova şi să vină cu soluţii personalizate care să se plieze necesităţilor clienţilor de aici. Acest aspect a dat naştere unui portofoliu de credite impresionant care acoperă multe dintre sectoarele antreprenoriale şi de producţie moldovenească, compania furnizând finanţare pentru afaceri aflate în plină expansiune sau la început de drum.

Strategia Mikro Kapital Moldova ar putea fi caracterizată prin patru cuvinte cheie: transparenţă, flexibilitate, rapiditate şi expertiză.
• Transparenţă pentru că oferă clienţilor parteneri toate informaţiile necesare pentru a beneficia de soluţii de finanţare corecte.
• Flexibilitate pentru că îşi susţine clienţii, chiar dacă afacerile dezvoltate de aceştia sunt sezoniere şi au nevoie de perioade de graţie până la 8 luni şi rambursări flexibile.
• Rapiditate pentru că aprobarea creditelor de până la 1 000 000 lei, fără gaj, se face în timp de 1 zi, dar creditul SupeRRapid poate fi aprobat timp de 4 ore.
• Expertiză pentru că ofiţerii noştri de credite vin cu analize complete şi perspective realiste, furnizând soluţii de finanţare personalizate pentru IMM-uri.

Ambiţiile de creştere ale companiei Mikro Kapital Moldova - mereu în mişcare!

Produsele financiare gândite de echipa moldovenească sunt unice, menite să faciliteze creşterea afacerilor şi dezvoltarea sustenabilă a clienţilor. Împrumuturile propuse de specialiştii companiei sunt create să răspundă necesităţilor din piaţă, totodată fiind vizate riscurile şi impactul asupra societăţii şi economiei locale.

Mikro Kapital Moldova: CREDE, VISEAZĂ, CREAZĂ!

Despre Mikro Kapital

Membru al grupului internațional, Mikro Kapital Moldova este o instituţie financiară nebancară specializată în furnizarea de microfinanţare pentru IMM-uri din diverse domenii de activitate. Compania sprijină antreprenorii şi fermierii, care au nevoie de capital rapid pentru desfăşurarea activităţii, prin procese accelerate de analiză şi validare a cererilor de finanţare şi studii de evaluare a riscurilor prompt realizate. Mikro Kapital acordă finanţare de până la 5.000.000 lei, iar sume de până la 1.000.000 lei pot fi acordate fără gaj în timp de 1 zi.
Activă pe piaţa locală din 2013, compania are 80 de angajaţi şi 11 sucursale la nivel naţional: Chișinău, Orhei, Bălți, Comrat, Soroca, Drochia, Edineț, Cahul, Ungheni și Căușeni.
Grupul Mikro Kapital investeşte continuu şi susţine instituţii financiare specializate în finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii din CSI, Europa de Vest şi America Centrală. În prezent, grupul de companii Mikro Kapital activează pe pieţele financiare din Luxemburg, Italia, Elveția, România, Republica Cehă, Rusia, Armenia, Uzbekistan, Kazahstan, Kârgâzstan, Belarus, Tadjikistan, Hong Kong și Ungaria.

Video spot: "CREDEM ÎN TINE DE 10 ANI!" - https://www.youtube.com/watch?v=6whfH54vdjQ