Elena Vetrici
Elena Vetrici se ocupă cu agricultura de aproximativ 10 ani. La început s-a ocupat cu creșterea animalelor, apoi a hotărât să crească căpșuni și zmeură pe 7 hectare.

Dar mai târziu Elena a decis să planteze arbuști de goji, achiziționând 200 buc. răsaduri, plantându-le pe 0,5 hectare. Anul următor și-a plantat puieți proprii pe 2,5 hectare în 2015, 1 hectar în 2016 și alte 2 hectare în 2017. 1 hectar a rămas pentru răsaduri, unde a construit o seră. De asemenea, la sfârșitul anului 2017, Elena a cumpărat o casă și a transformat-o într-un frigider pentru răcirea și depozitarea fructelor de goji. A intrat pe piața externă și își vinde în prezent produsele preponderent în Polonia.

Elena Vetrici intenționează să vândă acum fructe de goji congelate și, în acest scop, a luat un împrumut de la Mikro Kapital Moldova, achiziționând echipamente de congelare rapidă. Elena Vetrici a devenit primul producător agricol din Moldova care a plantat arbuști de goji, precum și primul producător, care a primit certificarea pentru cultivarea acestui tip de fructe prin brevetarea propriului soi (Miracol).