Credit CMB și-a schimbat numele în Mikro Kapital
May 20th, 2019
Compania Credit CMB a demonstrat că merită încrederea și fidelitatea clienților săi. Șase ani de activitate sunt o dovadă a adevăratului succes, care se datorează, în primul rând, unei echipe responsabile și inovative.

Acum am hotărât să trecem la numele unic Mikro Kapital, fiind o filială a societății din Luxemburg "Mikro Kapital" S.a.r.l., grup prezent în peste 18 țări ale lumii. Suntem pe piața din Republica Moldovei sub numele de Mikro Kapital Company SRL, companie de creditare nebancară, angajată în oferirea împrumuturilor reprezentanților întreprinderilor mici și mijlocii, agricultorilor și persoanelor fizice. Echipa Mikro Kapital Moldova este formată din tineri profesioniști, dinamici, cu o experiență vastă în creditarea întreprinderilor mici și mijlocii, aplicând tehnologiile avansate a instituțiilor financiare din Europa de Vest.

Ne-am schimbat numele și logo-ul, dar suntem aceeași profesioniști în domeniul creditării, oferim aceleași servicii de înaltă calitate și susținem atât agricultorii, cât și business-ul mic și mijlociu.
Mikro Kapital Moldova poate fi caracterizată print trei cuvinte: transparență, flexibilitate și rapiditate.

Transparentă deoarece punem la dispoziția clienților noștri toată informația necesară pentru a obține o finanțare corectă.

Flexibilitate pentru că suntem alături de clienții noștri și îi susținem chiar dacă afacerile acestora sunt sezoniere și au nevoie de perioade de grație și grafice flexibile de rambursare.

Rapiditate deoarece timpul contează.

Așadar, transparența, flexibilitatea și rapiditatea sunt obiective atinse de către compania noastră, astfel încât nevoile fiecărui client să fie îndeplinite. Şi pentru că suntem ca o familie, pe lângă susținerea financiară acordată, îi ajutăm pe clienții noștri și cu consultanță (educație) financiară.

Momentan acordăm credite pentru afaceri, credite pentru agricultori și persoane fizice.

Acum am ajuns la un număr de 6 sucursale deschise pe întreg teritoriu al țării. Ne găsiți în orașele: Chișinău, Bălți, Soroca, Drochia, Comrat și Edineț, urmând să mai deschidem sucursale ca să fim cât mai aproape de clienții noștri și să ne consolidăm prezența în Republica Moldova.

Sucursalele Mikro Kapital Moldova sunt deschise de luni până vineri de la ora 09:00-18:00 şi întâmpină clienții cu oferte de creditare atât pentru cei ce vor să-și dezvolte afacerea cât și pe cei care au nevoie de bani pentru nevoi personale.