MIKRO KAPITAL | O nouă filială deschisă pentru Clienții din Edineț

// Noutati / O nouă filială deschisă pentru Clienții din Edineț /

O nouă filială deschisă pentru Clienții din Edineț

Pe 16 iulie curent, a fost deschisă o nouă filială Credit CMB parte a Mikro Kapital în or. Edineț, pe str. Independenței 55/5.

Acum clienții din regiunea de Nord vor avea mai mult acces la produsele creditare.

“ Solicitarea de a deschide o nouă filială Credit CMB parte a Mikro Kapital a venit de la clienții noștri care își desfășoară activitatea în această regiune. “a declarat Directorul Regional Nord, Ina Edu.

“ Filiala Edineț a deschis și noi locuri de muncă cu posibilitatea de creștere atât profesională cât și materială. Cu pași mici, dar siguri, contribuim la dezvoltarea r. Edineț, care reprezintă un polarizator economic a regiunii de nord a țării. Locuies aici de 18 ani și mi-e drag să activez acasă, alături de oamenii dragi, de adevărați gospodari și oameni de afacere.

Avem produse și soluții pentru fiecare client.

Vă invităm să intrați la o ceașcă de cafea, să facem cunoștință și să oferim consultația financiară necesară. “, a declarat Directorul Filialei Edineț, Olga Curoș.

"CREDIT CMB"SRL - companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii "Mikro Kapital", orientată spre finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cît și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.

Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belorusia, Moldova, Armenia și Romania și este un Partner al Agentiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Presședenției Italiene.

Misiunea CREDIT CMB- aportul profesional în dezvoltarea economică a întreprinderilor prin oferirea serviciilor finaciare de calitate.

Oferind serviciile noastre clienților, tindem spre crearea unor relații de parteneriat de lungă durată, ce sunt bazate pe respect și încredere reciprocă.

Filosofia activității noastre se fundamentează pe sinceritate și transparență.

Suntem gata să oferim consultația necesară pentru ca afacerea ta să prospere.

 

Contactele noastre:

Chișinău: str. Pușkin, 45 bloc B, tel.: 0 (22) 62 88 22

Bălți: str. Ștefan cel Mare 39/3, tel.: 0 (231) 59 222

Drochia: str 31 August 1989 33, et. 2, tel. 0 (252) 68 082

Soroca: str. Ștefan cel Mare 33a, tel.: 0 (230) 68 082

Comrat: str. Galatan 11, tel. 0 (298) 27 111

Edineț: str. Independenței 55/5, tel. 0 (246) 30 222

www.credito.md

Cine suntem

"MIKRO KAPITAL MOLDOVA" - companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii "Mikro Kapital". Mikro Kapital investește și creditează instituțiile financiare, specializate în finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii din spațiul CSI și Europa de Vest. La moment, Grupul de companii Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belorusia, Moldova, Armenia România și Italia. Mikro Kapital este un Partner al Agentiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Presidentiei Italiene. "MIKRO KAPITAL COMPANY" are ca obiect de activitate finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cît și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.

2013

Anul fondării

2500+

Clienți mulțumiți

127000+

Credite

47000000

Capital social

Contacte


  • Chișinău
  • or. Balti
  • or. Comrat
  • or. Soroca
  • or. Drochia
  • or. Edineț
Chișinău
or. Balti
or. Comrat
or. Soroca
or. Drochia
or. Edineț