MIKRO KAPITAL | Filiala Bălți și-a chemat clienții la CASĂ NOUĂ

// Noutati / Filiala Bălți și-a chemat clienții la CASĂ NOUĂ /

Filiala Bălți și-a chemat clienții la CASĂ NOUĂ

Pe 6 iulie curent, filiala Credit CMB Bălți și-a invitat clienții la CASĂ NOUĂ în cadrul unui Business Bearkfast.

Sărbătoarea a fost dublă: Filiala Bălți a celebrat patru ani de activitate și trecerea acesteia la un nou sediu.

La eveniment au participat clienții și reprezentanții regiunii de nord a țării alături de directorul general Sergiu Țurcanu, care a venit cu un mesaj de salut:

„Suntem o companie care își propune să crească micul business în Republica Moldova, susținem oamenii care au curajul să-și dezvolte propria afacere acasă, oamenii care muncesc și speră la un viitor mai bun.

În toți acești ani de activitate, colegii din filiala Bălți au demonstrat că sunt o echipă puternică, calificată, dornică de a obține rezultate frumoase și trecerea într-un nou sediu, mai spațios și mai dotat este bine meritată.

Mă mândresc că sunt înconjurat de oameni gospodari din regiunea de nord a țării, clienții care sunt prezenți astăzi aici și colegii dragi, pentru că aici mă simt ca acasă, eu fiind de baștină dintr-un sat din regiune.”

 

“Pe 6 iunie 2014 filiala Bălți își începea activitatea cu doar 2 angajați. Astăzi ne mândrim cu succesele opținute în toți acești ani, circa700 de credite deburasate, în valoare de 90 000 000 lei un portofoliu de 350 clienți, 6 specialiști buni, gata să ofere consultanța necesară și împrumuturi într-un timp optimal.

Aducem sincere mulțumiri clienților noștri pentru fidelitate și încrederea acordată în toți acești ani.

Sperăm că trecerea la casă nouă să fie de bun augur, iar căldura acesteia să aducă beneficii atât nouă cât și clienților noștri.” a declarat gazda evenimentului, Edu Ina – Director Regional Nord.

 

Prezența reprezentanții noastre este destul de importantă în mun. Bălți, care este principalul polarizator economic și cel mai important centru industrial din regiunea de nord a țării.

Mai mult, în curând Credit CMB își mărește sfera de activitate și va deschide o nouă filială în or. Edineț, un alt polarizator economic de nord.

Evenimentul s-a încheiat cu înmânarea daruriloe pentru clienți, în care se putea regăsi și un certificat cu 50% reducere, iar angajata Diana Sidoi a fost premiată cu o diplomă de onoare, pentru cele mai multe Credite Business debursate.

"CREDIT CMB"SRL - companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii "Mikro Kapital", orientată spre finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cît și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.

Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belorusia, Moldova, Armenia și Romania și este un Partner al Agentiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Presședenției Italiene.

Misiunea CREDIT CMB- aportul profesional în dezvoltarea economică a întreprinderilor prin oferirea serviciilor finaciare de calitate.

Oferind serviciile noastre clienților, tindem spre crearea unor relații de parteneriat de lungă durată, ce sunt bazate pe respect și încredere reciprocă.

Filosofia activității noastre se fundamentează pe sinceritate și transparență.

Suntem gata să oferim consultația necesară pentru ca afacerea ta să prospere.

Contactele noastre:

Chișinău: str. Pușkin, 45 bloc B, tel.: 0 (22) 62 88 22

Bălți: str. Ștefan cel Mare 39/3, tel.: 0 (231) 59 222

Drochia: str 31 August 1989 33, et. 2, tel. 0 (252) 68 082

Soroca: str. Ștefan cel Mare 33a, tel.: 0 (230) 68 082

Comrat: str. Galatan 11, tel. 0 (298) 27 111

Cine suntem

"MIKRO KAPITAL MOLDOVA" - companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii "Mikro Kapital". Mikro Kapital investește și creditează instituțiile financiare, specializate în finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii din spațiul CSI și Europa de Vest. La moment, Grupul de companii Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belorusia, Moldova, Armenia România și Italia. Mikro Kapital este un Partner al Agentiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Presidentiei Italiene. "MIKRO KAPITAL COMPANY" are ca obiect de activitate finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cît și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.

2013

Anul fondării

2500+

Clienți mulțumiți

127000+

Credite

47000000

Capital social

Contacte


  • Chișinău
  • or. Balti
  • or. Comrat
  • or. Soroca
  • or. Drochia
  • or. Edineț
Chișinău
or. Balti
or. Comrat
or. Soroca
or. Drochia
or. Edineț