MIKRO KAPITAL | Credit CMB - dedicăm medalia de argint vouă și vă mulțumi pentru susținere!

// Noutati / Credit CMB - dedicăm medalia de argint vouă și vă mulțumi pentru susținere! /

Credit CMB - dedicăm medalia de argint vouă și vă mulțumi pentru susținere!

„Suntem mândri și recunoscători publicului drag, care ne-au susținut cu voturi la Concursul Național – Notorium Awards.

Recunoaștem că este prima medalie, dar sigur este un început bun pentru noi cuceriri și aspirații.

Recent Credit CMB și-a sărbătorit a 5-a aniversare. Suntem de puțin ani pe piață, iar acest premiul este o confirmare a loialității și susținerii clienților noștri.

Susținem afacerile mici și mijlocii, aici, acasă, în Moldova, credem în micilor lor proiecte, contribuind la dezvoltarea acestora prin consultanță și finanțare.” a declarat directorul Credit CMB, Sergiu Țurcanu.

Concursul este la cea de-a 3-a ediție și s-a desfășurat în perioada 12 martie - 27 aprilie curent. La concurs s-au confruntat peste 3800 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova.

 

"CREDIT CMB"SRL - companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii "Mikro Kapital", orientată spre finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cît și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.

Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belorusia, Moldova, Armenia și Romania și este un Partner al Agentiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Presședenției Italiene.

Misiunea CREDIT CMB- aportul profesional în dezvoltarea economică a întreprinderilor prin oferirea serviciilor finaciare de calitate.

Oferind serviciile noastre clienților, tindem spre crearea unor relații de parteneriat de lungă durată, ce sunt bazate pe respect și încredere reciprocă.

Filosofia activității noastre se fundamentează pe sinceritate și transparență.

Suntem gata să oferim consultația necesară pentru ca afacerea ta să prospere.

www.credito.md

[email protected]

Contactele noastre:

Chișinău: str. Pușkin, 45 bloc B, tel.: 0 (22) 62 88 22

Bălți: str. Ștefan cel Mare 37/1, tel.: 0 (231) 59 222

Drochia: str 31 August 1989 33, et. 2, tel. 0 (252) 68 082

Soroca: str. Ștefan cel Mare 33a, tel.: 0 (230) 68 082

Comrat: str. Galatan 11, tel. 0 (298) 27 111

Cine suntem

"MIKRO KAPITAL MOLDOVA" - companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii "Mikro Kapital". Mikro Kapital investește și creditează instituțiile financiare, specializate în finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii din spațiul CSI și Europa de Vest. La moment, Grupul de companii Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belorusia, Moldova, Armenia România și Italia. Mikro Kapital este un Partner al Agentiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Presidentiei Italiene. "MIKRO KAPITAL COMPANY" are ca obiect de activitate finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cît și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.

2013

Anul fondării

2500+

Clienți mulțumiți

127000+

Credite

47000000

Capital social

Contacte


  • Chișinău
  • or. Balti
  • or. Comrat
  • or. Soroca
  • or. Drochia
  • or. Edineț
Chișinău
or. Balti
or. Comrat
or. Soroca
or. Drochia
or. Edineț